Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye düzen ve münasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında nazarıitibar edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi sinein bu unsura özen edilmelidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Mono blok cisim mimarisı dizi sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine destelanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın Bapsı üs amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Bazı Yangın Kapısı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte hakeza durumlar cevaz özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Tamlık çıkışların ve ulaşım yollarının zirda belirtilen şartlara yarar olması gerekir:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Sahanlığın en az genliği ve uzunluğu, merdivenin ferahliğinden az mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut öteki evgin durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını katkısızlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page